Friday, December 7, 2007

Enchanted

Hari rabu lepas dapat tengok movie nih kat OU TGV, show pukul 7.10 pm tapi mesti setart dlm kul 7.30 pm gak so dah budget time sempat gi sembahyang maghrib dulu...dari opis kul 6 lepak kat MPH pastu terdengar 2 org mamat tengah duk puji2 buku Lily Haslina (MKM) & Liliy Suriani (ANC) best...katnam jugak aku nih hehehe...agaknya mamat 2 org nih suka dengan aweks nama lily.....nak review pasal movie tidakler pandai tapi cerita nih best & tak logik tapi sesapa yg suka berfantasi gilah tengok sendiri...btw soundtrack dia mmg best...paling suka Ever2 After by Carrie Underwood!

Start a new fashion
Wear your heart on your sleeve
Sometimes you reach what's realest by making believe
Unafraid, Unashamed
There is joy to be claimed in this world
You even might wind up being glad to be you
Ever ever after
Though the world will tell you its not smart
Ever ever after
The world can be yours if you let your heart believe in ever after
No wonder your heart feels its flying
Your head feels its spinning
Each happy ending's a brand new beginning
Let yourself be enchanted
You just might break through to
p/s: partly of the Ever2 After lyric nak full lyric cari sendiri ahh :)

5 comments:

lilysuriani said...

bestlah ko sue...lain kali jadi kaknam lagi erk? betul ke mamat ni. kalau betul mamat,bangga giler aku...kaum adam bc nvl!

sueaiilee said...

btollah mamat tapi ketulenan nyer tak pasti lah hahha..umo dlm 20-an gtu...terkejut gak aku biar btol mamat2 nih baca nvl lily suriani & lily haslina...tapi aku dgr sorg tuh kata *adik aku beli*

dhiya zafira said...

sue...ko jangan berangan2 nak amik mcdreamy aku tau...boleh pandang jer....

sue said...

alahh dhiya ko ambik jelerr kalu setakat Dreamy jerk hehehe

Lily Haslina Nasir said...

sue... kau memang bagus jadi kak nam... ada ciri ciri reporter gitu... anak aku terutamanya syafiq kalo baca n3 ni mesti muntah purple..