Wednesday, December 12, 2007

Jalan2 dgn Rinn Haney Koma

Diapit oleh Rinn Haney Koma dan adiknya...apa nama ntah adik Rinn lupalahh tanya Rinn lah..adik bongsu Rinn..

Rinn dengan adiknya berpimpingan tangan menuju ke Eye of Malaysia...tak mau jalan depan Rinn sbb dia nih suka ambik gambo candid...



angka..sawan...nak naik kapal SOYA...







Date : 9/12/2007
Thanks Rinn..ajak jalan2 sambil makan2 sambil bersembang pastu dapat samprit & cok' peneram dengan diiringi pantun 2 kerat (takdan nak pikiaq hak 4 kerat lah):
Gatal2 Daun Keladi
lain kali ajaklah lagi....

4 comments:

dhiya zafira said...

wah2 syoknya dia berjalan dengan rinn

Sue said...

lain kali mai lahh ikut...hehehe..jalan2 cari pasal!

Rinn said...

:) insyallah ada rezeki kita JALAN-JALAN macam ni lagi ye? memang jalan sakan! thanks sue.. dhiya.. next time kita pegi ramai2 ngan sue ;) btw sue.. gambar2 hari tu saya dah bubuh kat my multiply.

sue said...

apa pasal kotak tempat mengumpat tuh tinggal sikit apa yg kita ngumpat rinn...heran gue semua ditelan