Monday, January 21, 2008

Hak2 Yang DiCari...

yeahhh! ini novel ke 2 Sang Sahabat yang bersemangat macam Hang Jebat...mcm kata Hang Tuah Takkan Melayu Hilang di Dunia...yg penulis ni plak *Takkan Mengalah Selagi Tak Dapat* yuhuu paling terharu bila baca part penghargaan yiehaaaa ada namaku...terima kasih!..jika JBC ada watak namaku hehehe...paling suka tengok cover *Hak* tuh ada love2....kalau yg tengah dating tuh gambarku bersama KGKku lagiiiii best hehehehe...jap lagi ada org kata *otakkkkkkkkkk ko lah sue pompuan sengal!*.
nak review takderlah pandai tapi novel ke 2 Lynn Dayana ni byk teka-teki maybe ambik inspirasi dari slot *teka-tekini* kat radio ERA.....so saper2 nak cari idea utk berteka-teki dgn pakwe ke, suami ke, KGK ke silalah baca HCT.....ok cepat2 sila dapatkan HAK CINTA TERPELIHARA!
p/s: tak sabo nih nak tunggu novel ke 4 or ke 5 yg ada watak pompuan giler beli langsir! hahhahaha yiehaaaaaaa!

5 comments:

Rinn said...

PEREMPUAN GILA beli langsir or PEREMPUAN gila beli langsir? hehe

Rinn said...

aku x leh tinggal mesej kat ko nyer oggix dah.. dah kena blok kat opis ni.. nanti balik kg baru bleh aku menyemakk kat situ.. hehe.

sure fine whatever
rinn

sueaiilee said...

lor gtu pulok!...

Rinn said...

tu la.. aku pun pelik jugak, i can see the words dlm kotak oggix tu, tapi bila reply nak isi confirmation code tu, dah kena block.. haha..

sueaiilee said...

ici........ini pon nasib baik aku TERbelekk komen kat sini kalu tak ko sorg2 jelerr hehe