Monday, July 7, 2008

Akhirnya......

Muahhahahahha citer2 nak buat entry bersambung tapi hampehh..kesibukkan melanda membantut segala-galanya...yeah ini ikan yg aku dapat pancing masa 1st time gi memancing kolam blakang rumah adik Rinn kat Kulim...ikan puyu sebenarnya aku nih excited nak memancing ..ikan air tawar mmg aku tak makan (sorry Rinn..aku pon mcm adik ipar hang...tapi perkasam aku makan..)....seronok pegang joran kali pertama...dah ada rupa AhSo pon ada aku nih dengan topi askar british...

BTW banyak nak citer kisah perjalanan ke kg halaman Rinn dengan perjalanan ke Penang tapi biasalah aku ni bukannya pandai nak mengarang...kalau cikgu bahasa baca sure byk komplen pasal kesalahan tatabahasa dah lahh guna bahasa rojak...lagipon mmg aku tak reti nak pindahkan apa yg ada dlm memory aku ke bentuk penulisan...tapi yang pastinya sungguh seronok dpt ke Kulim & Penang...dpt mengimbau kembali kenangan naik feri....hehehe...berjalan kaki ntah braper kilometre...abis terbakor semua lemak & kalori dalam badan...

Moral:
Walau terpaksa menanti seribu tahun pon kalau kita SABAR hasilnya tetap ada tapi perlulah ada USAHA...mcm lagu skolah aku...
USAHA TEKUN JAYA
ITULAH AMALAN KITA..
ini jerk aku ingat lain2 dah tak ingat lirik lagu skolah...hehe


1 comment:

Rinn said...

terima kasih kerana sudi datang ke rumah aku.. tu lah baiti jannati yang selalu aku balik 2minggu sekali tu :)